Skip to main content

OVER MOFITECH

Inleiding

MOFITECH heeft zijn oorsprong in de sector van machinebouw en engineering.

In de tweede helft van de jaren tachtig begon de overgang van handmatig tekenen en ontwerpen naar computerondersteunde ontwerpsystemen (CAD). Dit betekende tevens de introductie van computers op de ontwerpafdelingen, wat de interesse in ICT aanwakkerde. Na het behalen van certificeringen zoals MCP (Microsoft Certified Professional) en later MCSE (Microsoft Certified Systems Engineer), werd de overstap gemaakt naar de eerste werkgever in de ICT-sector, ServiceLink in Barendrecht.

Met inmiddels 30 jaar professionele ervaring in de ICT en een aanzienlijk aantal behaalde certificeringen en examens, beschikken we over een solide achtergrond in dit vakgebied. (CV's zijn op aanvraag beschikbaar).

Meer over onze geschiedenis:

In het midden van de jaren negentig begon MOFITECH zijn activiteiten op het gebied van ICT-dienstverlening onder de naam EtherComm.
Onze focus lag voornamelijk op het beheren, implementeren en migreren van ICT-systemen, evenals het bieden van ondersteuning en advies bij diverse ICT-vraagstukken.
In de late jaren negentig begonnen we deel te nemen aan grootschalige ICT-projecten voor grote multinationals zoals Libertel, MyWeb, Pink Elephant (PinkRoccade, Getronics PinkRoccade), Compaq en IBM.
Daarnaast werden we betrokken bij omvangrijke beheers- en migratieprojecten voor overheids- en semioverheidsinstanties, zoals het Ministerie van Defensie (KLUIM-project) en DTO (Defensie Telematica Organisatie), evenals het UWV.