Follow by Email
YouTube
YouTube
LinkedIn
LinkedIn
Share

MOFITECH is ontstaan uit de werktuig- en machinebouw.

Midden jaren tachtig van de vorige eeuw werd de transitie in gang gezet van tekenen en ontwerpen “op de tekentafel” naar CAD systemen.

Dit betekende ook de introductie van computersystemen op de tekenkamer.

Hier werd de interesse voor ICT gewekt en na het behalen van de MCP (Microsoft Certified Professional)- en later de MCSE (Microsoft Certified Systems Engineer) status is kort daarna de overstap gemaakt naar de eerste ICT werkgever ServiceLink in Barendrecht.

Inmiddels is er 28 jaar professionele ervaring in de ICT opgebouwd en zijn we vele certificeringen en examens verder. (CV’s op aanvraag).

Lees onderstaand meer over onze geschiedenis.

________________________________

MOFITECH is midden jaren 90 met ICT dienstverlening begonnen onder de naam EtherComm.

De focus lag voornamelijk bij beheer- implementaties en migraties. Daarnaast gaven we ondersteuning- en advisering bij ICT vraagstukken.

Eind jaren 90 zijn we gaan participeren in grotere ICT projecten voor multinationals als Libertel, MyWeb, Pink Elephant (PinkRoccade, Getronics PinkRoccade), Compaq en IBM.

Daarnaast kregen we grote beheer- en migratie projecten voor de overheid- en semi overheid zoals voor het Ministerie van Defensie (KLUIM project) en DTO (Defensie Telematica Organisatie) en UWV.

Follow by Email
YouTube
YouTube
LinkedIn
LinkedIn
Share